Smazaný obsah Přidaný obsah
Robert Važan (diskusia | príspevky)
→‎Vaše zdejší aktivity: preverené staršie úpravy
→‎Vaše zdejší aktivity: @ Robert Važan 12:16 & 12:47 & 13:28, 30. január 2019 (UTC)
Riadok 26:
:Preveril som aj zobrazenie a rozdiely šablón, ktoré som menil v predchádzajúcich dňoch. Všetko vyzerá byť v poriadku. Ak vidíte nejakú chybu, pomenujte ju a ja ju opravím.
:Mimochodom, neviem komu okrem správcov pridávam prácu. Práca správcov rastie lineárne s množstvom úprav. To ale nie je zle. To je dobre, že úprav je viac. Možno by bolo načase začať mi trochu dôverovať. :-) — [[Užívateľ:Robert Važan|Robo V.]] ([[Diskusia s užívateľom:Robert Važan|diskusia]]) 13:28, 30. január 2019 (UTC)
 
Jenže ono řada z těch vašich úprav kontroverzní byla. Však už jich část byla i revertována nebo zpochybněna.
 
To, že se někde něco chybně (eventuálně dočasně) používá, není důvod v takovém používání pokračovat. Naopak je třeba ta chybná či dočasná používání opravit.
 
Pokud nevidíte rozdíl v chování šablon, který jste zapříčinil, bylo by vhodné se jejich editaci vyhnout, neboť zjevně nejste dostatečně obeznámen s tím, jak funguje MediaWiki, v tomto případě konkrétně jak provádí parserování a renderování.
 
A lituji, nelze důvěřovat někomu, kdo se zničehonic objeví na projektu a okamžitě ho začne zgruntu předělávat, aniž by za sebou měl nějakou místní historii, která by mu danou důvěru vysloužila.
 
— [[User:Danny B.|Danny B.]] 15:17, 31. január 2019 (UTC)