Wikislovník:Kaviareň: Rozdiel medzi revíziami

Smazaný obsah Přidaný obsah
→‎Automatické zařazení současných správců do skupiny správců rozhraní: vyčlenění příspěvků přímo se nevztahujících k této diskusi do vlastních sekcí
→‎Notifikace o hlasování: @ Robert Važan 10:50, 25. február 2019 (UTC)
Riadok 1 323:
== Notifikace o hlasování ==
Technická otázka: Kto je notifikovaný o prebiehajúcom hlasovaní? [[Užívateľ:MmichaelDr.|MmichaelDr.]] spomínal, že notifikovaný bol. Kto a podľa akých kritérií vyberá ľudí pre notifikáciu? Nie je to až také dôležité v tomto hlasovaní, ale pýtam sa všeobecne, lebo v budúcnosti to môže ovplyvniť dôležité hlasovania. — [[Užívateľ:Robert Važan|Robo V.]] ([[Diskusia s užívateľom:Robert Važan|diskusia]]) 10:50, 25. február 2019 (UTC)
 
: To, co je o sekci výše, není hlasování, ale diskuse. Probíhá ve veřejném diskusním prostoru, který drtivá většina přispěvatelů sleduje. Neexistuje nic jako notifikace o hlasování (ostatně se to ani na ostatních projektech nedělá), takže ani není nikdo, kdo by kohokoliv vybíral. Na druhé straně samozřejmě kterýkoliv uživatel může kteréhokoliv jiného požádat, aby se vyjádřil. Což jsem učinil i já, vzhledem k tomu, že je byrokraticky požadována (byť formální) diskuse s viditelným výsledkem, které bychom se vyhnuli, kdybychom měli vlastní lokální byrokraty, kteří by se o tento projekt starali.<br />— [[User:Danny B.|Danny B.]] 13:41, 25. február 2019 (UTC)
 
== Úpravy CSS a JS ==